Jouw kompas zet je op weg

Wat heb je nodig als je het noorden kwijt bent? Een kompas! En dat ben ik. Intuïtief, gevoelig, bewust. Buitenstaander, analyticus, antenne die het niet-zichtbare voelt. Ik zet je weer op het rechte pad en stoom je klaar om zelfstandig je koers te varen.

Innerlijke kracht Wie ben ik Inge Vermeij

We are but one thread within it.
Whatever we do to the web, we do to ourselves.
All things are bound together.
All things connect.
¬– Chief Seattle –

Sta permanent sterker in je schoenen

Niet alleen praten, ook doen.
Wil je weer helemaal jezelf zijn? Dan moet je eerst terug naar je eigen natuur. Samen bekijken we jouw blauwdruk. We trekken eropuit: het bos, de stad, … Zo ontdekken we hoe jij de dingen ziet, en waarom dat zo is.

Niet tijdelijk oppeppen, maar energie vasthouden.
Je leert geloven in je eigen krachten en ontdekt hoe je jouw energie vasthoudt en inzet. Wat ook zal doordringen? Dat het normaal is dat je soms leeg bent: sommige dingen vergen nu eenmaal extreem veel.

Vertrouw op jaren ervaring

“Waarom zijn we hier op deze wereld?” “Waarom doet die persoon altijd zo tegen mij?” Vragen die ik al krijg voorgeschoteld op mijn … vijftiende. Dan al zien mensen me als klankbord, als vertrouwenspersoon. Dan al stort ik me op internationale opleidingen over gedragswetenschappen, reiki, kleurentherapie, … En vandaag blijf ik me bijscholen, om jou optimaal te begeleiden.

Innerlijke Kracht Jaren Ervaring Inge Vermeij Schilde

Níét zweverig

Je leest meer over mij en mijn aanpak in het boek De kracht van de gedachte. Trouwens, vrees niet dat ik ‘een zweverig type’ ben. Achttien jaar lang had ik een commerciële functie in mijn eigen zaak. Ik weet dus waarover jij spreekt bij (stress)-problemen op het werk.

Een voorstelling op een website is een begin, maar verre van ideaal.
Laten we gewoon eens kennismaken in het echt!