Wat zit er in jou Rugzak?

0 No tags 0

Levenslessen.

Levenservaring bouw je op in de loop van je leven en neem je mee als levenslessen in, zoals ik dat noem, je Rugzak. Hier zit je negatieve en positieve ervaringen in dit leven. Negatieve ervaringen wegen het zwaarst en  er wordt heel wat van die ervaringen constant met je meegedragen, zonder dat je daar bewust van bent. Het is net een damestas die niet regelmatig geleegd wordt, opeens heel erg zwaar gaat worden met spullen waarvan je niet eens meer weet dat je die bij je had. Dit is ook het geval met je Rugzak. Er wordt vaak geen tijd genomen om te kijken waarom deze zo zwaar is.  Kijken naar rommel is kijken naar stinkende wonden en worden vaak zo ver weg gestopt dat er vergeten wordt waar die zitten en of ze er überhaupt er nog zijn.  De plaatjes, de film, het verhaal is vergeten, maar de trauma en angst zijn nog levens echt. Het lichaam draagt de emoties nog met zich mee.

Terugkerende lichamelijke ongemakken.

Als je niet de moeite neemt om je Rugzak op te ruimen, krijg je op ten duur te maken met emoties waaruit lichamelijke ongemakken/klachten kunnen ontstaan. Emoties en het lichaam willen niet voor de gek gehouden worden. Helaas spreken wij een taal die niet door iedereen begrepen wordt. Door zelf onderzoek of hulp van buiten, kan je achter komen waar die emoties en lichamelijke klachten vandaan komen en geheeld worden. Bij klachten wordt er vaak alleen naar de lichamelijke onbalans gekeken en niet naar de Rugzak die meegedragen wordt. Er wordt vaak niet stil gestaan dat lichamelijke ongemakken een onverwerkt mentaal aspect zou kunnen zijn waardoor klachten blijven behouden of steeds terugkeren.

Balans in je Rugzak.

Door maatschappelijke, sociale veranderingen en een snelle economie, realiseren er nog steeds veel mensen niet meer wat er meegedragen wordt. Een Rugzak die steeds zwaarder wordt went, er wordt immers constant hard van het één naar het ander gelopen. Tijd kost geld en er is nog veel te doen, wordt er vaak gezegd. Maar er wordt hierbij vergeten dat je jezelf voorbij loopt en dat je weinig of geen aandacht aan je zelf besteed om te kijken hoe het met jou gaat. Je geeft jezelf niet de tijd omdat er geld verdient moet worden als eerste prioriteit ten kosten van je lichaam en geest. Alleen op het moment van ziek zijn wordt je gedwongen om te stoppen met wat je denkt te moeten doen. Je lichaam zegt dat het niet meer kan en dat er een verandering in je leefomstandigheden en denkproces moet plaatsvinden. ziek zijn geeft je de kans om naar jezelf te kijken en je af te vragen wat echt belangrijk in je leven is. Chemische pillen helpen misschien even, maar ruimen de rommel uiteindelijk niet op. In tegendeel het verbloemd het probleem even maar komen later toch weer opduiken. Moet je dan gaan wachten totdat je tegen jou rommel aanbotst en voor je gevoel geen kant op kan gaan? Hoever wil jij gaan? Wanneer word jij wakker? Wat is er voor jou nodig om weer balans te krijgen in je leven en je Rugzak met een loep naar te kijken.

Herken jij je hierin? Ben jij een held of heldin om een nieuwe start te maken maar heb je hier hulp bij nodig? Ik kan jou hier bij helpen om je bewustzijn te verhogen, chakra’s en aura schoon te maken en je leren te aarden (heel belangrijk). Verder kan ik je spiritueel begeleiden en vragen beantwoorden over de wonderen van de wereld en wat er in jou en buiten jou speelt.

Helend licht en liefde,

Inge Vermeij:)

www.innerlijkekracht.com

www.innerlijkekracht.com

 

 

 

some image

Nog geen reactie's

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.