EINDELIJK!

0 No tags 1

De website is af. Nu na ruim 3 maanden onvindbaar op het net een vernieuwde, frissere, bruisende en meer dynamische versie. Althans dat hoop ik dan toch. blog2

Met de blog wil ik niet alleen iedereen inspireren tot mooie verhalen maar ook de gelegenheid geven om een kijkje in mijn keuken te geven. Dit kwam tot stand omdat ik toch wel de vraag kreeg hoe ik zelf het leven zie, denk en voel, maar ook hoe ik bepaalde situaties oplos. Nu ik toch met een nieuwe website bezig ben kan er misschien een blog bij. Leuk dacht ik, dat doe ik wel even er bij…… 😉
Nu heb ik wel het een en ander geschreven maar nooit op deze manier. Voor mij is dit een nieuwe uitdaging.

blog1

Over diverse onderwerpen blijf ik natuurlijk wel schrijven.

 

some image

Nog geen reactie's

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.