Hoe jij je frequentie af kunt stemmen met de aarde van 36+Hz

0 No tags 0


“Maak een keuze om te veranderen”

Verander je frequentie dan verandert je realiteit.”

De frequentie van de aarde.

Professor Schumann heeft ontdekt in 1953 dat de holte van de aarde specifieke pulsaties afgeeft. Toen die tijd was dat 7.83 Hz. Later heeft Dr. Ankermeuller de link gelegd tussen de frequentie van de aarde en de ritme van de hersenen namelijk: 7-14 Hz.Alfa-golven hangen samen met een toestand tussen ontspannen en alertheid. Het heeft dieren het richtingsgevoel en het wekt mensen tot leven. Men neemt de nieuwe informatie goed op, kan de informatie goed opslaan en kan de informatie goed oproepen. We zijn dan minder bang en agressief. Hoe meer ontspannen je bent, hoe lekkerder je in je vel zit.
Vanaf de jaren 90 begon de frequentie van de aarde heel snel te stijgen. In 2015 was het al naar 16,5 gestegen. Een staat waar de hersengolf in Alfa staat is. In deze staat zijn we gespannen en nerveus , het geheugen werkt minder goed, de mens is angstig en zal moeilijk in slaap vallen.
31 januari 2017 staat de teller op 36+Hz. Beta golven. We leven nu met z’n allen in een wereld die geassocieerd wordt met meer stress in plaats van relaxt en gezond.
Als de aarde frequentie hoger wordt, zou het dan ook niet logisch zijn dat wij toestaan om onze hersenen de mogelijkheid te geven om in deze frequentie beter te functioneren? In plaats van geassocieerd te zijn met hersenen die over stresst en in onbalans zijn, is het niet fijner om hersenen te hebben die meer alert, bewust en creatief is?
Door de verhoging van de frequentie creëert een verhoging van de bewustzijn en als deze bewustzijn verhoogt dan krijgen we een grotere gewaarwording- en dit is precies waar de Gamma stralen voor staat. Gamma hersengolven kan meer dan twee keer zo hoog worden als de Beta hersenengolven. Deze hersengolven zijn niet in contact met vecht of vlucht staat maar heeft een relatie met super bewustzijn en gewaarwording en ook een hoge doses liefde en compassie. Als de aarde door deze metamorfose komt, kunnen wij ook een doorgang maken door deze tijd van emotionele intensiteit dat relateert aan een Beta hersenengolven. Een opwaardering van onze zenuwstelsel en vergroting van perceptie en de bewustwording van realiteit.

Manieren om je frequentie te verhogen.

Eet goed en gezond.
Je bent wat je eet”. Ook in voedsel zit frequenties, dus door het eten van dieren waar goed voor gezorgd werd met gezonde voeding en heel belangrijk stressloos zijn geweest tot het einde toe, zal jou gezonde energie geven. Dit kan alleen bij biologisch zijn. Ook groenten, noten en zuivel. moeten een hoge frequentie hebben en ook hier is biologisch zonder pesticide aan te raden. Water moet niet alleen zuiver zijn maar ook mineralen moeten hier teruggebracht worden zoals water oorspronkelijk was. Vermijd kraanwater en fleswater om te drinken en koken. Beter is het als je een water zuiveringsaparaat gebruikt die het water weer hersteld naar een betere frequentie en weer zuiver is.
Ga de natuur in.
Ga wat vaker de tuin in of wandel in het bos het liefst op je blote voeten. Zit of lig op de grond en geniet van de stilte. Visualiseer dat je jou lichaam vult met blauw-groen licht. Deze Kleine is een helende kleur. Stel je ook voor dat je DNA geactiveerd wordt met glinsterend wit licht. Kijk om je heen en geniet van de bloemen, bomen, planten. Groen maakt je hart weer open zodat je weer liefde aan je zelf Kung geven.
Mediteer.
Door regelmatig te mediteren verhoog je jou frequentie en wordt het contact met je hogere-zelf hersteld. Hierdoor weet je beter welke beslissingen kunt nemen, je voelt je innerlijke vertrouwen terugkomen en je derde oog wordt geactiveerd wat een portaal is naar de 5e dimensie.
Wees creatief.
Creativiteit opent je kruin-chakra ( 7e) derde oog-chakra (6e), keel-chakra (5e), en je sacrale-chakra (2e). Speel, zing, dans, schilder, schrijf, knutsel, werk in de tuin, doe wat je gelukkig maakt en straal dat uit als de zon.
Oordeel niet.
Oordelen verlaagt je frequentie behoorlijk. Spreek liefdevol over jezelf en alles om je heen. Mocht er toch iets zijn waar je een negatieve gedachte over hebt dan is het heel belangrijk om die meteen te wissen door de woorden ‘verwijder’, ‘elimineer’ of ‘verander’ te gebruiken. “Verander…..(de negatieve gedachte) naar…..(een positieve gedachte) nu”. Zelf mag je natuurlijk ook andere commando’s verzinnen die voor jou goed voelt.
Luister naar goede muziek.
De meeste moderne muziek zijn frequentie verlagend. Deze muziek heet allemaal een frequentie van 440 Hz. Helaas is dit algemeen bepaald voor de 2e wereld oorlog door de Nazis om zo de mens voor te bereiden voor oorlog. Helaas is dit in de jaren 50 overgenomen door de Amerikanen (Koude Oorlog). Oude instrumenten van voor de tijd van de Nazis zijn afgestemt op 432Hz. Muziek van die frequentie is veel gezonder en verhoogt je eigen frequentie. Via een App op je computer kun je de frequentie van 440Hz op 432Hz veranderen. (Google 432Hz)
Activiteiten.
Om je frequentie te verhogen kun je: mediteren, pendulum-heling, praten met je engelen, chakra heling, (familie) opstellingen, positieve dagboek bijhouden waarbij je alles waar je dankbaarheid voor bent voor die dag en andere dagen kunt opschrijven (zeer krachtig)
Help anderen liefdevol.
Door andere mensen te helpen met liefde werkt frequentie verhogend. Die liefde is energetisch voelbaar bij anderen. Wat jij doet voor een ander, krijg jij terug volgens de wet van Karma. Op deze manier blijft het universum qua energie in balans.

En dan….

We gebruiken maar 2 DNA strengen terwijl we er 12 hebben. Door de frequentie te verhogen activeer je al je DNA strengen. Door je frequentie te verhogen zal je merken dat je steeds liefdevoller denkt en handeld. Je kan dan makelijker loslaten en komt je makkelijker van je oude negatieve patronen af. Je zal rustiger en vrediger voelen, beter kunnen luisteren, focussen, betere keuzes maken, bewust zijn en leven. Dromen komen sneller uit en je krijgt sneller geniale ingevingen, synchroniciteit neemt vaker toe.

Wees de meester van je gedachten.

some image

Nog geen reactie's

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.